Confidenţialitate

Mirel Palada, trimis în judecată după ce l-a lovit în 2017 pe senatorul USR Mihai Goțiu

Senatorul USR Mihai Goțiu a anunțat că a primit comunicarea legată de începerea procesului cu fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada. În 2017 Palada l-a lovit în faţă pe Goțiu, în timpul pauzei de publicitate a unei emisiunii la care erau invitaţi

Miracol?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020… Da, au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”marele” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…”, a scris pe Facebook Mihai Goțiu.

În data de 14 septembrie 2017, senatorul USR Mihai Goţiu a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva sociologului Mirel Palada, după ce acesta din urmă l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate a unei emisiunii la care erau invitaţi.