Mircea Rednic cere dublarea salariului pentru a continua la Dinamo

Anunțul a fost făcut de acționarul majoritar al alb-roșiilor, Ionuț Negoiță, căruia suporterii echipei i-au cerut, printr-o scrisoare deschisă, să urgenteze negocierile privind prelungirea contractului care expiră la finalul acestui sezon.

Fanii consideră că Rednic trebuie să rămînă, avînd în vedere parcursul bun reușit de Dinamo în actuala stagiune, iar Negoiță spune că i-a propus antrenorului “o mărire substanțială de salariu”.

Conducătorul dinamovist a dezvăluit însă că tehnicianul ar fi pretins un salariu dublu față de cel actual, estimat în presa sportivă la aproximativ 90.000 de euro pe an. Negoiță a adăugat că cele două părți au ajuns la un acord privind integrarea unor jucători proveniți din propria academie și a precizat că Rednic a avut și alte cereri, “destul de îndrăznețe”.

Acționarul majoritar al clubului din sos. Ștefan cel Mare a mai spus că negocierile vor fi finalizate în funcție de rezultatele obținute pînă la finalul sezonului. Cu o etapă rămasă de disputat, echipa lui Rednic se află pe locul 4 în Liga Întâi, la un singur punct distanță de Pandurii, iar la 10 mai Dinamo poate obține primul său trofeu după o pauză de patru ani, în finala Cupei României cu CFR Cluj.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS