Confidenţialitate

Mircea Geoană: NATO va ajuta Ucraina cu combustibil și echipament anti-dronă. Republica Moldova și Bosnia vor primi sprijin personalizat | AUDIO

NATO va acorda sprijin militar non letal Ucrainei și Republicii Moldova, decid la această oră alianții la Madrid.

Secretarul General Adjunct al Alianței Nord-Atlantice a declarat la Summitul din Spania, pentru Europa FM, că NATO se va concentra pe sprijinirea Ucrainei cu noi cantități de combustibili, dar și echipamente anti-dronă, în timp ce aliații vor ajuta militar țara vecină, individual, cu echipamente de luptă.

Mircea Geoană: „Pregătim ajutor militar pentru Ucraina și Republica Moldova”

„Continuarea sprijinirii cu combustibil, foarte important. Cu echipamente anti-dronă, cu elemente de pregătire a tranziției accelerate a echipamentelor de eră sovietică pe care armata ucraineană la echipamente moderne, occidentale de tip NATO”, a spus Secretarul General Adjunct al Alianței Nord-Atlantice pentru Europa FM.

„Și pentru Republica Moldova va fi un pachet de asistență croit pe așteptările și solicitările Republicii Moldova, cum la fel vom face pentru Bosnia”, a adăugat Mircea Geoană.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Facebook / Mircea Geoană

Citește și: Liderii NATO oficializeză miercuri la Madrid creșterea Forței de Reacție Rapidă a Alianței. Mircea Geoană: „Rusia înțelege mai bine limbajul forței” | AUDIO