Minutul de Sănătate: Tusea și Siropul Plantusin Forte

În timpul unei răceli, unul dintre simptomele deranjante este tusea.

Mai ales la început, poate fi vorba despre o tuse seacă, iritativă, care e obositoare și trebuie să fie calmată. Ulterior, tusea poate fi productivă, însoțită de expectorarea mucusului – caz în care simțim că avem nevoie de un ajutor care să fluidifice secrețiile și să ne ajute să expectorăm.

Cu cât acționăm mai repede, încă din momentul apariției, cu atât gestionam mai eficient disconfortul respirator.

Gama Plantusin oferă siropuri, comprimate si ceaiuri din plante medicinale cu proprietăți calmante, antiinflamatoare și expectorante.

Plantusin Forte este un sirop cu acțiune în orice tip de tuse datorită extractelor concentrate din 18 plante și a celor 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv, dar și antiinflamator și antiseptic respirator.

Formula nouă a siropului Plantusin Forte a fost special dezvoltată pentru eficiență în orice tip de tuse. Conține atât plante care fluidifică secrețiile bronșice, diluează mucusul făcându-l mai ușor de eliminat, cât și plante cu efect calmant, emolient pentru mucoasele respiratorii, care reduc iritația și disconfortul faringian. De asemenea, formula conține și plante care combat spasmul bronșic și inflamația căilor respiratorii.

Astfel, siropul Plantusin Forte liniștește tusea fără a o suprima.

Siropul Plantusin Forte
conține plante tradiționale românești, precum ridichea neagră, hreanul, scaiul vânăt, cimbrișor, muguri de pin, tei sau pătlagină.
Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.