Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Sanytol – ideal pentru curăţenia locuinţei cu animale de companie (P) | AUDIO

În ultimul timp, tot mai multe case se bucură de prezenţa unui animal de companie, simpatic membru al familiei cu drepturi depline. Cu toate acestea, animalele noastre de companie pot fi neglijente uneori şi pot urina în locuri nepotrivite, cum ar fi pe canapea, covor sau podea.

În locuință, urina de câine sau pisică este extrem de neplăcută, iar mirosul – copleșitor! Persistența acestuia în aer ar putea fi jenantă mai ales dacă primiți o vizită neașteptată. Pentru eliminarea bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut de urină, în primul rând trebuie să se frece cu o cârpă umezită în apă şi detergent, şi apoi să se elimine excesul de umiditate cu o cârpă uscată.

Apoi trebuie să ţii cont că folosirea unor produse cum ar fi clorul sau amoniacul pot incita animalele să urineze în locul unde s-a aplicat produsul.

Printre soluțiile eficiente în astfel de situații se numără Dezinfectantul pentru aer, sub formă de spray pentru suprafețe și textile.

Produsul de la SANYTOL dezinfectează şi curăță fără clor, eliminând bacteriile, virusurile și mirosul neplăcut. Datorită formatului său tip spray, poate fi aplicat direct pe canapele şi covoare, respectând întotdeauna distanţa de pulverizare. Lasă un miros plăcut și proaspăt, iar pulverizat în aer, parfumează întreaga casă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.