Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Sanytol dezinfectează bucătăria fără riscuri (P) | AUDIO

De multe ori ne-am întrebat cum să dezinfectăm fără riscuri bucătăria – una dintre cele mai aglomerate zone din casă, în care gătim și de multe ori mâncăm. Aici putem găsi o cantitate considerabilă de agenți patogeni – cum ar fi Listeria sau Salmonella – care pot provoca intoxicație alimentară. De aceea, bucătăria necesită o igienă impecabilă.

Pentru aceasta, clorul nu este recomandat, neavând nicio acțiune detergentă. Trebuie aplicat pe suprafețe curățate anterior și trebuie întotdeauna clătit.

În plus, clorul este un acid deosebit de coroziv și toxic. La rândul lor, soluțiile naturale – precum bicarbonatul de sodiu sau oțetul – sunt utile pentru curățarea bucătăriei, dar nu și pentru dezinfectarea acesteia, astfel că nu vor distruge germenii și bacteriile.

Pentru curățare și dezinfectare eficientă, este esențial să apelăm la produse cu acțiune dublă, cum sunt cele din gama Sanytol fără clor, potrivite pentru contactul cu alimentele, special concepute pentru zonele mai predispuse în formarea și înmulțirea rapidă a bacteriilor.

Astfel, blatul de lucru trebuie dezinfectat zilnic pentru a preveni răspândirea germenilor. Dezinfectantul Degresant pentru Bucătărie curăță în profunzime grăsimile și reziduurile încrustate.

Pe același produs de la Sanytol putem conta pentru curățarea și dezinfectarea chiuvetei. De asemenea, nu uitați să pulverizați degresantul de bucătărie și pe hotă, pe suportul cuptorului și plăcile de gătit.  Lăsați soluția să acționeze câteva minute, apoi ștergeți cu un burete curat și umed.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.