Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Sanytol curăță și dezinfectează eficient baia (P) | AUDIO

Baia este una dintre camerele unde se concentrează cei mai mulți germeni. Căldura și umezeala sunt prielnice apariției și înmulțirii bacteriilor și virusurilor, motiv pentru care baia trebuie aerisită, curățată și dezinfectată cu regularitate pentru a evita transmiterea bolilor infecțioase în locuință.

Mențineți bureții și prosoapele de baie cât mai uscate posibil: după folosirea lor, întindeți-le la aer pentru a se usca. Scoateți apa care se acumulează în recipientul periuței de dinți și ștergeți, de asemenea, dozatorul de săpun pentru a evita acumularea germenilor.

Mersul pe o pardoseală de baie curățată necorespunzător poate conduce la apariția unor boli de piele, ca de pildă ciuperca piciorului.

Spălați pe jos cu un produs fără clor, precum Sanytol dezinfectant pentru pardoseli și suprafețe, pentru a elimina germenii, bacteriile și virusurile.

Este esențial să acordăm o atenție deosebită tuturor suprafețelor cu care intrăm în contact, pentru a evita riscul de infecție: vasul de toaletă și clapeta rezervorului, chiuveta, robinetele, întrerupătoarele, mânerele sertarelor și clanțele ușilor trebuie curățate și dezinfectate cu produsele potrivite.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.