Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Operația refractivă elimină dioptriile în șapte secunde | AUDIO

Jumătate din populația lumii ar putea ajunge să sufere de miopie până în 2050. Cu alte cuvinte, aproximativ 5 miliarde de oameni vor avea probleme de vedere în următorii 30 de ani, arată un studiu al Brien Holden Vision Institute și preluat de publicația academică Ophthalmology. Poate e și cazul tău. Nu vezi să citești o carte, nu vezi numărul autobuzului în care te urci, te uiți ca prin ceață la ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie să-ți faci rapid un control oftalmologic. Apoi urmează ochelarii și – da – o viață în care depinzi de ei.

Dar dacă vrei să vezi până în cele mai mici detalii fără să porți ochelari ori lentile de contact, chirurgia oftalmologică te poate ajuta să scapi de ochelari în câteva secunde. Este cea mai rapidă, mai precisă și mai sigură operație cu laser asistată prin sisteme robotice inteligente. Laserul manevrat de chirurgul oftalmolog sculptează corneea pentru a-i corecta curbura și a elimina viciul de refracție. Recuperarea este rapidă și fără durere, iar vederea pacientului este mai bună imediat după operație.

Din grijă pentru ochii tăi, du-te la un control oftalmologic. Și nu uita că poți alege chiar și o operație refractivă. Discută cu medicul oftalmolog despre toate avantajele, implicațiile și timpul de recuperare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.