Minutul de Business, cu Lorand Soares Szasz: Visuri care mor – VIDEO

În primul episod al Minutului de Business, Lorand Soares Szasz vorbește despre visurile care mor. La început de an setam multe obiective, dar majoritatea nu ajungem să le atingem. Azi aflăm ce poti face tu diferit.

Vrem să câștigăm mai mulți bani. Să avem mai mult timp liber pentru familie sau prieteni. Vrem să dăm jos câteva kilograme sau să conturăm mai bine masa musculară. Vrem un loc de muncă mai bun dacă se poate cu un șef înțelagător și un orar mai prietenos.

Vrem angajați care vin cu plăcere la muncă și clienți mai mulți pentru afacerea noastră. Vrem concedii mai lungi și mai scumpe, o mașină mai sigura și confortabilă și, în general, o viață mai bună.

Atunci când stabilim astfel de obiective, ne focusăm pe ce rezultat dorim să atingem, nu pe drumul pe care trebuie să-l parcurgem. Foarte repede realizăm că atingerea lor necesită multă muncă și transpirație.

Acela este momentul în care încep problemele…

Nu toți trebuie să fim antreprenori, dar toți putem să avem gândire antreprenorială!

Minutul de Business, cu Lorand Soares Szasz, este în fiecare miercuri la Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate, și video pe europafm.ro și pe canalul de YouTube Europa FM.