Confidenţialitate

Minunile SEAP: 4 pizza Quattro Stagioni cu sos dulce și plata prin Trezorerie

Transparență la Biblioteca Județeană George Barițiu din Brașov. Instituția a postat un anunț mai puțin obișnuit pe SEAP, Sistemul electronic de achiziţii publice: Furnizare diverse produse alimentare – PIZZA PARTY.

Potrivit anunțului, conducerea bibliotecii vrea să cumpere 4 bucăți pizza party și 10 bucăți de sos pizza dulce. Instituția brașoveană a fixat și un buget: 290 de lei fără TVA, iar termenul de livrare să fie 30 septembrie 2016. Plata va fi efectuată prin trezorerie, se mai arată în anunț.

Surse din cadrul bibliotecii au declarat pentru Europa FM că această achiziție nu este pentru angajați, ci pentru mai mulți elevi de liceu care vor participa vineri, 30 septembrie, la un proiect denumit ”Jocurile Tradiționale”. În cadrul acestui proiect, elevii vor face programe informatice, iar la final cele mai bune programe vor fi premiate.

”Conform legii achizițiilor, orice achiziție o facem, trebuie făcut un anunț de publicitate în SEAP. Noi avem un proiect – Jocurile Tradiționale, unde a fost aprobată suma aceasta pentru protocol. Vom achiziționa pizza pentru elevi de liceu care vor face programe informatice în cadrul acestui proiect.”, au declarat sursele Europa FM.

Până marți la ora 15.00, reprezentanții bibliotecii din Brașov nu au primit nicio ofertă.

O imagine cu acest anunț a ajuns și pe Facebook.

pizza

Sursă foto: Facebook/Elena Calistru