Confidenţialitate

Ministrul Transporturilor: Săptămâna viitoare putem atinge borna de 1.000 de km de autostradă și drum expres | AUDIO

România ar putea atinge săptămâna viitoare borna de 1.000 de km de autostradă și drum expres, spune ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu anunță că un lot din autostrada Transilvaniei va fi dat săptămâna viitoare în circulație. 

Acesta are aproape 14 km și leagă localitățile Suplacu de Barcău – Nușfalău.  Va fi prima bucată de autostradă din județul Sălaj. Sunt promisiuni și pentru autostrada A0 din Capitală. Un lot din partea de nord ar putea fi dat în circulație peste o lună, mai spune ministrul Transporturilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

” Avem un tronson care leagă DN1, pe partea de nord, de DN2, sunt aproximativ 20 de km care vor fi dați în circulație într-o lună”, susține Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor și premierul au mers în această dimineață în vizită pe șanteriul Ploiești-Mizil de pe Autostrada Moldovei.

”Trebuie să fim corecți și să spunem că nu au existat în istoria ministerului Transporturilor atâtea investiții, atâtea decontări și este pentru prima oară când văd o viziune de ansamblu”, spune Marcel Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Prioritatea numărul unu a Guvernului este exerciţiul financiar trecut, iar pe următorul loc se află infrastructura mare- mai precizează Marcel Ciolacu.

” Vreau să vă anunț că am depășit o absorbție de peste 93% în acest moment. Trebuie o coordonare interministerială pentru că prioritatea Guvernului rămâne infrastructura mare”, a declarat primul ministru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea