Ministrul Tătaru vrea manager militar la Spitatul de Urgență din Focșani | AUDIO

Ministrul Sănătății va efectua, luni, un control la Spitalul de Urgență din Focșani pentru a evalua situația în care se află unitatea sanitară vrânceană.

35 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Actualul managerul a fost, la rândul său, testat pozitiv.

„Mă gandesc la un management militar” a spus, duminică, ministrul Nelu Tătaru la Digi 24, care a adăugat că a discutat situația cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Nu m-am ascuns absolut nicăieri. Eu joi, în momentul în care am fost declarat pozitiv prin buletinul medical de la Cantacuzino, imediat am sunat la DSP Vrancea. DSP Vrancea a anunţat Ministerul. M-am prezentat imediat în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, în triaj, unde mi s-au luat analizele şi mi s-a făcut controlul. În urma acestui control, medicul şef a constatat că sunt un caz uşor COVID-19, spunându-mi că pot să mă tratez la un domiciliu ales şi să mă autoizolez”, a declarat Constantin Mândrilă, managerul Spitalul din Focşani, duminică, la Antena 3.

De la izbucnirea epidemiei de SARS-CoV-2, Spitalul Județean Suceava și Spitalul Județean Deva ambele devenite focare, au conduceri militare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS