Confidenţialitate

Ministrul Sănătății recunoaște că sunt probleme cu platforma pentru înscrierea la vaccinare

Vlad Voiculescu scrie, într-un mesaj pe Facebook, că platforma pentru înscriere la vaccinare nu funcționează bine. Mai este mult de muncă, a spus ministrul, după ce numeroși oameni au așteptat ore sau nu s-au putut înscrie.

Mesajul a apărut pe rețeaua de socializare pe parcursul nopții, după ce ministrul anunțase, tot pe Facebook că a reușit să-și înscrie părinții.

Ulterior, numeroși oameni s-au plâns că platforma nu funcționează, iar ministrul Sănătății a revenit cu un mesaj, în care transmite că va lua legătură cu Serviciul de Telecomunicații speciale pentru a îmbunătăți situația.

„Se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea. Dacă pentru mine (și probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea”, a scris ministrul Sănătății, pe Facebook.