Confidenţialitate

Ministrul Muncii, după ce a fost întrebat dacă se rupe coaliția în cazul în care PNL nu acceptă majorările propuse de PSD: „Nu sunt în măsură să răspund” | VIDEO

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat joi, 1 septembrie 2022, că a avut acordul conducerii Partidului Social Democrat pentru a prezenta măsurile de creșteri ale salariilor și pensiilor. „Le vom prezenta către coaliție spre decizie”, a completat Budăi.

„Noi am spus că ținem la aceste măsuri și sperăm ca prin dialog să ajungem la varianta cea mai corectă și mai sustenabilă pentru români”, a mai spus Budăi.

Întrebat dacă PSD iese de la guvernare în cazul în care măsurile nu sunt acceptate de Partidul Național Liberal, Budăi a spus că: „Eu nu sunt în măsură să răspund la această întrebare. Nu sunt nici liderul coaliției, nici liderul PSD”.

„Eu știu ce se întâmplă la ședințele noastre de coaliție și credeți-mă că avem un dialog constructiv”, a mai spus Budăi.

Marius Budăi: „Nu mi se pare corect ca cei care au muncit și care muncesc să se zbată în sărăcie”

„Aceste propuneri ale PSD sunt însoțite de analize și cifre pe care le punem pe masa dialogului în coaliție”, a mai spus ministrul Muncii.

„Nu mi se pare corect ca, într-o țară civilizată, cei care au muncit și care muncesc să se zbată în sărăcie”, a declarat joi ministrul Muncii, Marius Budăi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Liberalii, nemulțumiți că ministrul Muncii anunță creșteri salariale și de pensii fără consultări prealabile