Confidenţialitate

Ministrul Justiției: La nivelul guvernului, este necesară o modificare. USR PLUS e dispus să continue guvernarea | AUDIO

Ministrul Justiției, Stelian Ion, susține că la nivelul Guvernului este necesară o modificare. El spune că USR PLUS este dispus să continue guvernarea.

Condiția este să se schimbe modul de coordonare, spune Stelian Ion.

”Avem toate ingredientele pentru o guvernare de succes. Pe multe domenii, lucrurile acestea se întâmplă, efectiv. La Justiție, mai avem de lucrat la armonizarea opiniilor în coaliție, dar electoratul ne-a dat un vot și aici nu suntem parașutați și puși cu mâna, ci am venit cu toții, în această coaliție, ca urmare a unui vot popular. Și atunci e foarte important să lucrăm bine împreună.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

USR-PLUS a anunțat ieri noapte, după o ședință tensionată, că ministrii săi NU demisionează, ci vor cere demisia lui Florin Cîțu.

Formațiunea nu a precizat clar dacă va iniția o moțiune de cenzură sau ar vota o moțiune depusă de alt partid. Până acum, PSD a anunțat că strânge semnături pentru o moțiune de cenzura impotriva premierului Florin Cîtu.