Confidenţialitate

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene spune că forma finală a PNRR va fi trimisă pe 31 mai | AUDIO

Forma finală a Planului Național de Redresare și Reziliență va fi trimisă Comisiei Europene pe 31 mai, spune la Europa FM, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Cristian Ghinea susține că planul prin care România va putea accesa peste 29 de miliarde de euro nu a suferit modificări importante față de forma prezentată până acum:

„Pe 31, PNRR-ul României, care va consta din 30 de documente separate, fiecare capitol va fi uploadat în sistemul Comisiei Europene. Sunt modificări de lucru, obișnuite, nu substanțiale.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce România a obținut o amânare pentru finalizarea PNRR-ului, premierul i-a îndemnat pe miniștri să lucreze non-stop pentru a se asigura că planul final va fi unul agreat de Comisia Europeană.

”Toți trebuie să lucreze 24 de ore pe zi, în următoarele zile, pentru a se asigura că totul este perfect în momentul în care depunem PNRR, În ceea ce mă privește, voi avea întâlniri săptămânale, de două ori pe săptămână, cu doamna Vestager, ea este responsabilă de România, dacă discutăm de două ori pe săptămână, orice derapaj sau orice întârziere poate fi identificată rapid și putem să o remediem”, declara Florin Cîțu în urmă cu ceva vreme.