Ministrul Dezvoltării l-a demis șeful Inspectoratului de Construcții Vaslui, venit beat la serviciu | VIDEO

Ministrul Dezvoltării l-a concediat pe șeful Inspectoratului de Construcții Vaslui, prins beat la birou.

Cornel Alexa a fost suprins de un jurnalist local în stare avansată de ebrietate în timpul programului de muncă. El a declarat ulterior că a făcut un atac de panică în urma informațiilor apărute în presă și că articolul este „o făcătură”.

„Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcționar care trebuie să fie în slujba cetățeanului și să aibă o conduită și un limbaj demne de funcția pe care o ocupă!

Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administrația publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoștință asemenea situații, să iau măsurile legale, astfel încât cetățenii să nu fie umiliți sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ștefan, conform unui comunicat de presă.

În imagini, Corneliu Alexa se exprimă cu dificultate, nu reușește să își ducă propozițiile până la capăt și folosește un limbaj trivial.

„Toate problemele care sunt.. sigur și expeditiv… fără niciun fel de problemă”, îi spune Alexa.

De altfel, în filmare se vede cum șeful ISC Vaslui abia se ține pe picioare și semnează o serie de documente aduse de un angajat al instituției.

Reporterul a dorit să afle mai multe informații despre lucrările făcute prin PNDL în Vaslui, dar și despre problemele cauzate de codul galben de vânt.

„Acum discutăm sincer. Vrei? Deci, fii atent… Toate problemele care sunt… sigur și expeditiv… fără niciun fel de problemă. Nu am avut, din punct de vedere instituțional, deci tot…plecat. Tu acum ai venit…probleme… dacă vezi, dacă… nu. La noi, din punct de vedere instituțional, totul a fost pregătit și corect făcut”, spune șeful Inspectoratului de Construcții Vaslui.

„Tu ai venit aici ca să vezi că… întotdeauna…c…urile astea de…când se întâmplă… mă doare în … pe mine. N-am nicio treabă eu. (…) Meseriașule, bate palma cu bunicul. Întotdeauna am fost om corect. Ai înțeles, meseriașule? Nu mor caii când vor câinii. Caii mor… mă doare pe mine în… nu mă interesează”, este o altă replică a directorului Cornel Alexa.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS