Ministerul Sănătății: Regretăm dispariția prematură a Cristinei Țopescu

Descoperită fără suflare în locuința sa din Otopeni, Cristina Țopescu se alăturase, recent, echipei de comunicare a Ministerului Sănătății, anunță un comunicat de presă al instituției.

Colectivul regretă dispariția prematură a acesteia.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus ministrul Victor Costache.

Poliția anchetează decesul.

Fiică a legendarului comentator sportiv Cristian Țopescu, Cristina Țopescu s-a născut la Oradea în 1960 și a debutat în televiziune în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii.

Chemat la domiciliul acesteia de o vecină, duminică seara, echipajul de la Serviciul de Ambulanță nu a putut face nimic pentru a o salva.

Vedeta TV nu a mai fost văzută ieşind din locuință de aproximativ trei săptămâni.

Ultima postare pe Facebook a Cristinei Țopescu pe Facebook este din 26 decembrie 2019, când a distribuit un articol despre Papa Francisc, în care acesta îndemna oamenii să iubească animalele.

În 22 decembrie 2019, Cristina Țopescu s-a numărat printre cei strânși în Piața Revoluției pentru a comemora eroii din 1989.

Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri Prima TV timp de 12 ani.

De-a lungul anilor, ea a fost și o activistă pentru bunăstarea animalelor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS