Confidenţialitate

Ministerul Educației: Vor fi montate camere de supraveghere în zona școlii din București unde 3 eleve ar fi consumat etnobotanice | AUDIO

După incidentul grav de ieri, petrecut la o școală din Capitală, unde trei eleve ar fi consumat etnobotanice, Ministerul Educației anunță că vor fi montate camere de supraveghere în perimetrul unității de învățământ. Adolescentele au ajuns la spital acuzând stări de rău. Una dintre ele chiar a leșinat. Poliția face cercetări în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Adolescentele au fost internate la Secția de Toxicologie a Spitalului de Pediatrie, iar potrivit medicilor sunt în afara oricărui pericol. Poliția a fost alertată după ce fetele au acuzat stări de rău, iar una dintre acestea chiar a leșinat.

Din primele cercetări a reieșit că au fumat o țigră cu etnobotanice, chiar în curtea Școlii Centrale din București. După incident, Ministerul Educației a anunțat că vor fi montate camere de supraveghere în perimetrul unității de învățământ.

Asociațiile neguvernamentale spun că unele școli ascund situații de acest fel pentru că nu vor să le fie știrbită imaginea. Fenomenul consumului de droguri în rândul tinerilor este în creștere alarmantă, după cum a dovedit-o și perioada festivalurilor din timpul verii.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Primăriile pot depune cereri de finanțare pentru centre de colectare selectivă cu bani din PNRR | AUDIO