Ministerul Apărării se implică în conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

Soarta stadionului Ghencea ar putea fi decisă în curând, anunță la Interviurile Europa FM, ministrul Apărării, Mihnea Motoc.

O comisie a ministerului analizează, în prezent, conflictul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și gruparea patronată de Gigi Becali.    Specialiștii din Ministerul Apărării ar urma să decidă dacă echipa de fotbal va reveni în Ghencea.

Totodată, este așteptată și o hotărâre în privința scandalului legat de marca Steaua.

”Am avut chiar săptămâna trecută o reuniune a comisiei pe care am înființat-o odată cu preluarea mandatului. Este o problematică foarte amplă, nu  numai aceea legată de utilizarea stadionului de fotbal, cât și de întreaga problematică din jurul mărcii Steaua. Sunt câteva informări de etapă, pe care le-am primit . Vom vedea degajate niște soluții care implică sigur dialog cu toți cei interesați să utilizăm, să modernizăm stadionul și să-l utilizăm pentru performanță.”, a declarat la Interviurile Europa FM, ministrul Apărării Mihnea Motoc.

Întrebat dacă stadionul ar urma să rămână la Ministerul Apărării, ministrul Mihnea Motoc a declarat: ”Nu pot prejudeca soluția. Sunt mai multe formule, va trebui să le discutăm și, în orice caz, nu putem proceda decât în cadrul prescris de lege aici.”

În urma unei sentințe definitive, echipa de fotbal patronată de Gigi Becali a fost obligată să-și schimbe numele din Steaua în FCSB.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS