Mini-birou mobil care poate fi amplasat oriunde doreşti

O echipă de designeri olandezi a creat biroul mobil, autonom din punct de vedere energetic, cu care te poți muta și în care poți lucra oriunde vrei.

Biroul KantoorKaravaan, este o foarte mică rulotă, are toate utilitățile necesare pentru a lucra în condiții normale oriunde dorești.

Energia electrică provine de la niște panouri solare care sunt montate pe biroul mobil. De asemenea, există chiar și un router sau un loc pentru espressor. La masa de lucru, înăuntru, încap până la trei persoane.

Primul birou KantoorKaravaan s-a plimbat prin mai multe locuri din Olanda și urmează ca și alte modele asemănătoare să fie văzute în Suedia, Grecia, Spania sau Statele Unite.

Designerii spun că până acum s-au interesat de KantoorKaravaan oameni care lucrează în industria creativă, antreprenori și mai multe persoane care activează în lumea afacerilor.

Despre preț spun că acesta este foarte „flexibil”, iar birourile se pot realiza în funcție de bugetul de care dispun cei care vor să achiziționeze un KantoorKaravaan.

Mai multe pe greatnews.ro