Mila Kunis, desemnată femeia anului de către trupa de teatru a universităţii Harvard

Actriţa Mila Kunis, în vârstă de 34 de ani, a fost desemnată femeia anului de către trupa Hasty Pudding Theatricals a universităţii Harvard, potrivit UPI.

Mila Kunis va fi răsplătită de celebra trupă de teatru a Universităţii cu o paradă şi o ceremonie pe 25 ianuarie, în Cambridge, Massachusets.

Printre precedentele actriţe distinse cu titlul femeia anului se află Meryl Streep, Debbie Reynolds, Julia Roberts, Scarlett Johansson şi Octavia Spencer.

“Nu puteam fi mai încântaţi să-i acordăm Milei Kunis premiul Femeia anului! O urmărim atât pe marile, cât şi micile ecrane de când eram tineri şi abia aşteptăm să celebrăm realizările ei cu adevărat unice într-un mod cu adevărat unic şi memorabil”, a precizat marţi într-un comunicat coproducătoarea Hasty Pudding Theatricals Annie McCreery.

“Toată lumea din companie abia aşteaptă să o cunoască. Dacă este măcar pe jumătate atât de amuzantă ca personajul ei din ‘Bad Moms’ atunci suntem siguri că ne vom distra de minune”, a adăugat coproducătoarea Hannah Needle.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS