Mikey Hash vrea să-şi treacă numele “de scenă” în buletin – VIDEO

Inspirat de acţiunea surorii sale de a-şi schimba numele, Mikey Hash (Haş), Mihai Holhoş pe numele său real, îşi va oficializa numele de scenă, după cum a mărturisit în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

“Mikey este DJ Mikey, pentru că aşa eram eu ca DJ, Hash este un pseudonim preluat de la soră-mea mai mult, pentru că ei i se spunea Haş în liceu de la numele de familie pe care îl avea (…) Şi-a schimbat numele în buletin şi o cheamă Alexandra Haş în momentul ăsta, pentru că aşa i se spunea în copilărie. Şi o să fac şi eu acelaşi lucru”, a spus youtuberul care a trecut de 1.000.000 de abonaţi.

La 29 de ani, el a reușit deja să devină un model pentru mulți prin intermediul emisiunii online ”Doza de Haș”.

Ideea de a face “Doza de Haş”  i-a venit în anul 2011, când, spune Mihai, era un foarte mare fan Ray William Johnson. “E un youtuber care avea o emisiunie similară cu Doza de Haş, începusem să împrăştii pe facebook pe tipul ăsta. Ne creasem aşa o gaşcă de prieteni care îl urmăream doar pe el. Schimbam, după ce îl urmăream, schimbam păreri şi opinii şi inside-joke-uri şi, într-un final, mi-a fost sugerat să fac şi eu ceva similar”.

De la câteva înregistrări făcute la el în casă, Mikey Hash a reuşit să ducă emisiunea la un alt nivel, ajungând la peste un million de abonaţi la pagina sa de YouTube: “Avem un platou, avem cameră, avem un studio echipat în care vorbim, în cazul Dozei de Haş, vorbim despre filmuleţe interesante sau amuzante de pe internet, evenimente, articole”.

A început la Deva, însă a venit în București pentru oportunitățile pe care le oferă capitala. Deține și un studio de producție video și a creat un proiect nou și în afara Internetului, ”camera DaVinci”, una dintre cele mai populare Escape Rooms din București.

Anul acesta, Mihai Holhoș a fost inclus de ediția românească a revistei Forbes în topul ”30 sub 30”.

 

Mikey Hash La Radio cu Andreea Esca

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS