Confidenţialitate

Mihăilești: Traficul rutier pe DN2 (E85), unde un TIR a luat foc, a fost reluat. Se circulă cu dificultate

Traficul rutier pe DN 2 (E 85), în dreptul localităţii buzoiene Mihăileşti, a fost reluat, dar se circulă în continuare cu dificultate, după ce incendiul care a cuprins un TIR cu cărămidă a fost stins de către pompieri, fără a se înregistra victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, incendiul a fost stins în jurul orei 11.00, iar circulaţia a fost reluată, însă se circulă cu dificultate, polişiştii dirijând traficul.

Incendiul a fost semnalat vineri dimineaţă de un participant la trafic.

Imediat, la faţa locului au fost trimise diuă autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Când au ajuns la locul incendiului, flăcările se manifestau la cabina TIR-ului care transporta cărămidă, fără a ajunge însă la retervorul cu combustibil. Şoferul a reuşit să se salveze.

Imediat, reprezentanţii ISU Buzău au izolat zona, iar autorităţile au decis închiderea circulaţiei cu atât mai mult cu cât focul s-a extins şi la vegetaţia uscată de pe marginea şoselei, cu degajare mare de fum. Mai mult, exista riscul ca focul să cuprindă şi încărcătura.

În cele din urmă, incendiul a fost stins în câteva zeci de mnute, fără a se înregistra victime.

Incidentul s-a înregistrat în afara localităţii Mihăileşti, pe sensul pe mers spre Bucureşti, într-o zonă ăn care nu sunt locuinţe.