Mihail: „Când nu fac muzică, sunt cel mai plictisitor gagiu” – INTERVIU VIDEO

Mihail, artistul basarabean cu origini ruse, povestește într-un interviu în exclusivitate acordat Europa FM, cum își ajuta prietenii să cucerească fetele pe care ei le plăceau.

Pasiunea lui pentru muzică vine din copilărie.

Mama sa l-a încurajat să își ducă pasiunea mea departe, începând prin a-i cumpăra un pian de jucărie, îşi aminteşte Mihail în interviul realizat de Alexandra Gavrilă şi filmat de Valentin Pop.

” Moldovenii au preluat piesa Mă ucide ea  mai rapid,  și când am mers acasă, de sărbători, nu puteam să scap…  prietenii mi-au zis : super faină piesa, da’ trebuia alta, deja m-am săturat ! O auzim de 3-4 ori pe zi.”

”Muzica te consumă foarte tare și îți fură tot timpul.
De obicei, când nu fac muzică, sunt cel mai plictisitor gagiu.”Ce spune Mihail în interviul exclusiv pentru Europa FM:

La un moment dat deja am renunțat: am zis că dacă-i atât de mare sacrificiul ca o piesă să ajungă la radio, atunci nu mai vreau ! Și în momentul când m-am liniștit, atunci au preluat-o la radio. ”

”John Mayer e idolul meu. Noi, moldovenii, venim cu backgroundul rusesc. ”

”Am foarte mulți prieteni romantici. Mă forțau să merg cu ei, eu eram așa, ca un instrument, cântam pentru iubitele lor. Cântam la un balcon, dar ieșeau fete de la toate balcoanele. ”

”Probabil sunt un romantic naiv, cu toate că nu îmi place să recunosc asta… 

… am învățat să cânt la chitară din cauza fetelor, pentru că aveam prieteni care cântau la chitară și aveau un  succes nebun”.

”Mi-am dat seama, până la 25 de ani, că nu poți să faci nimic în viața asta de unul singur: ai nevoie de oameni care să te susțină, să-ți fie alături”.