Premierul Tudose, către ministrul Transporturilor: Voi face vizite pe niște șantiere

Premierul Mihai Tudose i-a spus ministrului Transporturilor, Felix Stroe, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că începând de astăzi va merge pe şantiere, dar că nu îi spune unde anume.

Stroe, a spus, la începutul şedinţei, că echipa tehnică de la Ministerul Transporturilor este pe traseu „să vizioneze punctele nevralgice de pe autostrada Ploieşti-Braşov”.

„Cu echipa tehnică de la Banca Mondială ne-am sfătuit şi acţionăm înpreună cu ministrul Marius Nica. După ce se întorc din teren se face o foaie de parcurs foarte condensată. Am credinţa că, dacă o gestionăm cum trebuie, şi n-avem încotro, vom face repede această autostradă, este o oportunitate cu Banca Mondială”, a adăugat Stroe.

„Eu vă anunţ că începând de astăzi o să merg pe nişte şantiere, nu vă spun nici dumneavoastră pe unde”, a replicat premierul Mihai Tudose.

Banca Mondială susţine implementarea proiectului autostrăzii Ploieşti-Braşov, a anunţat marţi Guvernul.

De asemenea, s-a precizat că premierul s-a întâlnit marţi cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, manager de ţară, pe tema proiectelor de infrastructură rutieră.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS