Mihai Stoica revine într-o funcţie oficială la Steaua

Eliberat în luna februarie din închisoare, fostul manager general al “roş-albaştrilor” va ocupa acum funcţia de director sportiv.

El anunţă că îşi va prelua postul începand de vineri, iar de acum înainte nu va mai avea nici-o implicare în transferurile de jucători şi va evita să mai facă declaraţii publice în numele clubului.

Funcţia de director sportiv a fost ocupată ultima oară de Mirel Radoi la începutul sezonului, fiindcă acesta nu avea Licenţa PRO şi nu putea fi antrenor principal.

Fără sprijinul oficial al lui Mihai Stoica, Laurenţiu Reghecampf va  conduce miercuri Steaua într-un meci dificil, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1, cu Pandurii Târgu Jiu.

Campioana nu se va putea baza în partida de la Severin pe Fernando Varela, convocat la naţionala Insulelor Capului Verde, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni. Reghecampf aşteapta în schimb o evoluţie bună de la Ciprian Marica, deşi atacantul vine după o accidentare.

Meciul PanduriiSteaua se joacă miercuri de la ora 21:00. A 4-a etapă a playoff-ului mai programează partidele ASA Târgu Mureş – Viitorul şi Dinamo – Astra, care se vor disputa joi, respectiv vineri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS