Confidenţialitate

Mihai Covaliu la Tribuna 0 – AUDIO

Preşedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Mihai Covaliu, a fost invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia, la Tribuna 0.

Mihai Covaliu a învins-o pe Gabi Szabo la alegerile organizate săptămâna trecută pentru funcția din care a demisionat în vară Alin Petrache, după rezultatele slabe la Jocurile Olimpice de la Rio.

Fostul mare scrimer Mihai Covaliu a fost ales pe 15 noiembrie în funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu 128 de voturi la Adunarea Generală de alegeri a COSR, în timp ce Gabriela Szabo a primit 68.

El îi succede lui Alin Petrache, cel care, la 29 august, a demisionat din funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, pentru neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, mai exact câștigarea a 6-8 medalii.

În vârstă de 39 de ani, Covaliu este al 17-lea președinte în istoria COSR, iar forul de scrimă pe care îl conduce din 2013 este singurul care s-a întors din Brazilia cu o medalie de aur, cucerită de echipa feminină de spadă.

https://soundcloud.com/europafmromania/mihai-covaliu-la-tribuna-0-21112016?in=europafmromania/sets/tribuna-0