Confidenţialitate

Mihai Călin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni se întâlnesc pe scenă în piesa “Prenumele”

Pe 8 octombrie ia naştere spectacolul de teatru “Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu, la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City. Actorii Mihai Călin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni îşi așteaptă publicul cu dialoguri comice și o dezbatere cel puțin savuroasă.

Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprișor) și cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonț), profesor la universitate.

afis piesa Prenumele

Soția sa Anna (Raluca Aprodu), specialistă în modă, și prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoțesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

“Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor și cântăreț Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane, primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.

Anul acesta, spectacolul debutează și la București, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru și filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite fiind serialul “La Bloc”, piesa de teatru “Popcorn” de Ben Elton și prima producție cinematografică, parțial filmată în New York, “America, venim!”.

Premiera spectacolului va avea loc pe data de 8 octombrie, urmând să se mai joace în stagiunea 2015/2016 exclusiv la Grand Cinema & More din Baneasa Shooping City.

Wonder Theatre este o companie de teatru independentă, care propune spectacole memorabile, dedicate unui public activ, educat și curios, care își dorește divertisment de cea mai bună calitate.