Confidenţialitate

Miercuri începe Festivalul Serile Filmului Românesc

Miercuri va fi deschiderea celui mai important festival de film românesc, la Iași. Conferința de presă va putea fi urmărită în direct de la ora 12.00 pe Cinemaraton și pagina de Facebook SFR.

Organizatorii anunță că deschid Festivalul SFR cu un dialog despre filmul românesc, alături de Rodica Mandache, István Téglás, Andi Vasluianu, Irina-Margareta Nistor, Marina Voica, Mihai-Gruia Sandu, Toma Enache.

Ediția a 11-a a Serilor Filmului Românesc (SFR) aduce la Iași zeci de premiere, o diversitate de lungmetraje, documentare și scurtmetraje.

Astfel, în cele cinci zile de festival veți putea urmări unele din cele mai așteptate premiere ale momentului: ”Și atunci, ce e libertatea?”, ”Lemn”, ”Un timp prin care am trecut”, ”5 minute” și ”Acasă, my home”, ”30 de ani și 15 minute”.

Printre invitații speciali ai proiecțiilor premierelor se află Pavel Bartoș, Marina Voica, Constantin Codrescu, Laurențiu Damian, Gabi Suciu, Dan Iosif, Andrei Răuțu, Ștefan Mandachi, Enxhi Rista, Bogdan Ilieșiu, Dan Chișu, Diana Cavallioti, Mihai Călin.

Programul complet poate fi accesat pe site-ul festivalului: www.festivalsfr.ro/program. Biletele pot fi achiziționate de pe www.eventbook.ro.

Într-un dialog cu Toader Păun, în Weekend cu Prietenii, Andrei Giurgia și Corina Giurgia au povestit ce înseamnă în acest an SFR:

Ediția a 11-a a festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) îi este dedicată actorului și regizorului Horațiu Mălăele.

După diagnosticarea cu noul coronavirus, Horațiu Mălăele nu va mai fi prezent la evenimentele dedicate lui în Iași, însă va participa de la distanță la SFR, după cum precizează organizatorii.