Miercuri, 24 octombrie, Superstarul Zilei este Maroon 5

Trupa Maroon 5, lansată în Los Angeles, și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop.

Maroon 5 a câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur și platină în peste 35 de țari.

Maroon 5 a caștigat fanii și criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus în albumul lor de debut, „Songs About Jane” și în dublul album recompensat cu disc de platină, „It Won’t Be Soon Before Long”, care a inclus hit-uri precum „Makes Me Wonder” și „If I Never See Your Face Again”.

Cel mai recent material discografic Maroon 5 este “Red Pill Blues”, lansat în 2017.

Superstarul Zilei îți aduce 100 EURO la Europa FM

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, dimineața, în Deşteptarea, de Vlad Petreanu și  George Zafiu, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.

Pot fi mai multe piese într-o zi și chiar mai multe piese ale sale într-o oră. Fiecare difuzare a unui hit semnat de Superstarul Zilei aduce practic 100 EURO unui ascultător fidel Europa FM.