”Mid-week break” în satul transilvănean Cincșor

Relaxare în mijlocul săptămânii, departe de aglomerație, trafic și poluare. Iată ce propun administratorii complexului turistic din Cincșor, aflat în inima Transilvaniei. Este mai mult un cătun la poalele Carpaților, în centrul triunghiului format de orașele Sibiu, Brașov și Sighișoara.

 

Turiștii care ajung aici se pot caza în casele de oaspeți amenajate în vechea Școală Evanghelică și în Casa Parohială, clădiri aflate în vecinătatea bisericii fortificate din localitate.

 

Administratorii complexului turistic au creat pachete denumite ”Mid-week break de iarnă”. Pentru 280-300 de euro, un cuplu se poate caza în una dintre camerele complexului. Gazdele îi vor întâmpina pe turiști cu pălincă și o cină tradițională. De asemenea, le vor servi toate mesele, îi vor plimba prin localitate și îi vor invita la povești în biblioteca Școlii evanghelice.

 

Pentru o experiență și mai autentică, au fost reînviate șezătorile de altădată. Astfel, la gura sobei, turiștii participă la ateliere de creație, unde învață să realizeze cahle, a declarat managerul complexului turistic, Irina Ciungu-Șuteu.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Turiștii care aleg să viziteze această destinație sunt invitați să descopere și obiectivele din jur.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

La Cincșor, avem tradiții, cultură, relaxare, natură și, în plus, în această perioadă a anului, multă zăpadă.

 

sursa foto: transilvania-cincsor.ro

Articole Similare