Confidenţialitate

Microsoft anunță că Windows 11 va fi disponibil pentru toți utilizatorii mai devreme decât era planificat inițial | AUDIO

Termenul prevăzut pentru lansarea Windows 11 era jumătatea anului, acum a fost devansat, dat fiind interesul crescut pentru noua variantă a sistemului de operare. 

De la lansarea Windows 11, în octombrie anul trecut, Microsoft a constatat că cererea de actualizare a fost de două ori mai mare decât la precedenta variantă. Și a decis să grăbească extinderea accesului la scară largă.

În prezent, doar unii utilizatori au acces la Windows 11, iar din vară el urma să fie disponibil pentru toți. Asta se va întâmpla însă mai devreme.

Potrivit Microsoft, Windows e folosit pe mai mult de 1,4 miliarde de dispozitive active pe lună, iar timpul total petrecut în acest sistem de operare a crescut cu 10% în pandemie.

În ultimii 2 ani, au crescut nu doar traficul pe platformele de streaming și timpul petrecut cu jocurile video, ci și utilizarea tehnologiei pentru telemedicină, care s-a triplat, și pentru cumpărături online, în creștere de 5 ori.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Raul Bambu

Sursa foto: Captură microsoft.com

Citește și: România „importă” angajați din alte state. Peste 100.000 de oameni vor veni să lucreze în țara noastră, anunță Guvernul | AUDIO