Confidenţialitate

Mick Jagger, în vârstă de 72 de ani, va deveni tată pentru a opta oară

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, în vârsta de 72 de ani, va deveni din nou tată, potrivit celebuzz.com.

Acesta va avea un copil împreună cu prietena sa de 29 de ani, balerina Melanie Hamrick. Cei doi au început relația în 2014.

Veștile cele bune vin după nici două luni de când colegul de trupă a lui Jagger, Ronnie Wood a anunțat venirea gemenilor cu soția sa de 38 de ani, Sally.

Cântăreţul mai are o fiică din relaţia cu Marsha Hunt, o fiică din mariajul cu Bianca Jagger, două fiice şi doi fii din relaţia cu Jerry Hall şi un fiu din relaţia cu Luciana Gimenez.

Ba mai mult, vedeta are cinci nepoţi şi o strănepoată. Dacă pentru partenera rock-star-ului acesta este primul copil, pentru Mick Jagger va fi a opta oară când devine tată.

Solistul trupei este recunoscut în presa internațională pentru escapadele sale amoroase, dar și pentru consumul de droguri. Mick Jagger nu s-a limitat doar la muzică, a jucat în filme precum “Performance” sau “Ned Kelly”, spre sfârșitul anilor ‘60.

În 1985 își lansează primul album solo, “She’s The Boss”, iar patru ani mai târziu, primește o stea pe  Rock and Roll Hall of Fame.

Mick Jagger şi colegii săi de trupă vor continua seria de concerte în California în perioada următoare, dar și în Las Vegas, în toamna acestui an.