Confidenţialitate

Mick Jagger a glumit pe seama lui Sean Penn şi a traficantului de droguri “El Chapo”

Mick Jagger, solistul legendarei trupe britanice The Rolling Stones, a glumit pe seama interviului pe care actorul american Sean Penn i l-a luat narcotraficantului Joaquín “el Chapo” Guzmán, la primul concert al grupului din Ciudad de Mexico, scrie revista Billboard.

După primele piese, Mick Jagger i-a salutat pe cei 60.000 de fani veniți la concert cărora le-au adresat câteva cuvinte în spaniolă.

Evocând câteva activități ale trupei în capitala mexicană, Jagger a glumit pe seama interviului pe care Sean Penn i l-a luat liderului cartelului Sinaloa.

“Sean Penn a venit să mă intervieveze la hotel, dar am fugit”, a spus muzicianul.

Gluma a făcut referire la interviul pe care Penn i l-a luat lui Guzmán în octombrie anul trecut, în vremea când narcotraficantul era fugar și dat în urmărire de poliție. Interviul a fost publicat în revista americană “Rolling Stone”.

The Rolling Stones urmează să mai susţină şi joi un concert în capitala Mexicului în cadrul turneului “América Latina Olé Tour”. Până acum, trupa a susţinut acest concert în orașele Santiago de Chile, Buenos Aires, Montevideo, Río de Janeiro, Sao Paulo, Porto Alegre, Lima și Bogota. Turneul se va încheia la Havana, pe 25 martie, când trupa va susține un concert gratuit.

Foto: Facebook/Mick Jagger