Confidenţialitate

Michelle Obama va juca într-un serial pe Netflix

Serialul “Waffles + Mochi“, din distribuția căruia face parte fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, va fi lansat pe Netflix pe 16 martie 2021.

Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață.

Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor.

Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase, precum doamna Obama (proprietarul supermarketului), și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete.

Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni.

Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Foto: Netflix