Michael Schumacher, scos din coma

Michael Schumacher este în continuare internat la terapie intensivă, la spitalul din Grenoble

La o lună de la accidentul suferit la schi de Michael Schumacher, medicii au început procedurile de scoatere din comă a campionului mondial la Formula 1.

Purtătorul de cuvânt al pilotului a anunțat că s-a început diminuarea treptată a cantității de sedativ administrată lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher este în continuare internat la terapie intensivă, la spitalul din Grenoble.

Pentru prima oară, purtătorul său de cuvânt, Sabine Kehm a confirmat informațiile apărute în ultima perioadă în presă: medicii au redus cantitatea de sedativ administrată fostului pilot pentru a permite ieșirea acestuia din comă.

Procesul de trezire ar putea durea mult timp – a precizat purtătorul de cuvânt al lui Schumacher, care a amintit că familia pilotului cere în continuare să i se respecte intimitate, iar doctorii să nu fie deranjați.

După s-a rănit grav, la schi, pe 29 decembrie, în stațiune Meribel din Franța, Michael Schumacher a fost operat de două ori, fiind în comă indusă. Specialiștii susțin că e posibil ca septuplul campion mondial de Formula 1 să rămână cu sechele, după ieșirea din comă.