Confidenţialitate

Michael Caine repetă o replică de o mie de ori, înainte să o spună pe platourile de filmare

Actorul britanic Michael Caine afirmă că repetă o replică dintr-un scenariu de o mie de ori, înainte să o spună pe platourile de filmare, potrivit contacmusic.com.

Michael Caine spune că îi place să se asigure că îşi cunoaşte perfect replicile, înainte de a ajunge pe platourile de filmare, şi că repetă în orice loc s-ar afla.

”Repet de unul singur şi până să ajung pe platourile de filmare îmi voi fi spus fiecare replică de cel puţin o mie de ori”, a spus actorul.

”Nu am folosit niciodată o oglindă. Pur şi simplu, stau şi vorbesc”, a mai afirmat Michael Caine.

Actorul a povestit pentru emisiunea ”60 Minutes” de la CBS că nu îşi doreşte ajutorul nimănui şi că nu cunoaşte scenariul în întregime.

”Pentru că este vorba despre o conversaţie, celălalt actor îşi spune replica, iar eu nu o cunosc. Asta este şmecheria. Nu vreau să fiu în situaţia să ştiu ce urmează să spună. Ascult replica şi asta face diferenţa. Asta şi faptul că eşti încrezător că nu vei uita ce ai de spus”, a explicat Michael Caine.

”Ştiţi ce se întâmplă odată cu vârsta. În cazul meu, nu uit replicile, dar îmi ia de două ori mai mult timp să învăţ lucrurile alea nenorocite”, a mai afirmat actorul.

În vârstă de 83 de ani, Michael Caine – care a jucat în peste 115 filme şi a fost nominalizat de şase ori la Oscar.

Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com