Michael Bublé va fi supus unei intervenţii pe coardele vocale

Michael Bublé a anunţat că îşi va anula următoarele două concerte, pentru a putea să se refacă după o intervenţie pe care o va suporta pe coardele vocale, informează bbc.com.

Michael Bublé a anunţat că nu va putea să mai participe la un concert-tribut organizat în amintirea cântăreţului american Marvin Gaye şi nici la o ceremonie de decernare a unor premii muzicale canadiane.

”Nu voi mai vorbi şi nici nu voi mai cânta pentru o vreme”, a scris artistul, pe Twitter, referindu-se la perioada de după operaţie, pe care o va suporta în viitorul apropiat.

Cântăreţul le-a transmis fanilor săi că ”medicii se aşteaptă la o recuperare completă” şi le-a mulţumit pentru rugăciunile şi urările lor de bine.

Michael Bublé şi-a adăugat, astfel, numele pe lista tot mai lungă a cântăreţilor care s-au operat în ultimii ani pe coardele vocale.

Printre aceştia s-au aflat Adele şi Sam Smith. Ambii au trecut cu bine peste operaţie şi au beneficiat de o vindecare completă.

Michael Bublé, născut pe 9 septembrie 1975, în provincia canadiană Columbia Britanică, este un cântăreţ canadian de origine italiană, care a abordat mai multe stiluri muzicale, precum pop, soul şi jazz. Posedă dublă cetăţenie – canadiană şi italiană – din anul 2005. Michael Bublé este considerat principalul ”urmaş” al marilor voci masculine de jazz din anii 1950 şi 1960, fiind adeseori comparat cu Frank Sinatra şi Dean Martin.