Michael Bublé va fi supus unei intervenţii pe coardele vocale

Michael Bublé a anunţat că îşi va anula următoarele două concerte, pentru a putea să se refacă după o intervenţie pe care o va suporta pe coardele vocale, informează bbc.com.

Michael Bublé a anunţat că nu va putea să mai participe la un concert-tribut organizat în amintirea cântăreţului american Marvin Gaye şi nici la o ceremonie de decernare a unor premii muzicale canadiane.

”Nu voi mai vorbi şi nici nu voi mai cânta pentru o vreme”, a scris artistul, pe Twitter, referindu-se la perioada de după operaţie, pe care o va suporta în viitorul apropiat.

Cântăreţul le-a transmis fanilor săi că ”medicii se aşteaptă la o recuperare completă” şi le-a mulţumit pentru rugăciunile şi urările lor de bine.

Michael Bublé şi-a adăugat, astfel, numele pe lista tot mai lungă a cântăreţilor care s-au operat în ultimii ani pe coardele vocale.

Printre aceştia s-au aflat Adele şi Sam Smith. Ambii au trecut cu bine peste operaţie şi au beneficiat de o vindecare completă.

Michael Bublé, născut pe 9 septembrie 1975, în provincia canadiană Columbia Britanică, este un cântăreţ canadian de origine italiană, care a abordat mai multe stiluri muzicale, precum pop, soul şi jazz. Posedă dublă cetăţenie – canadiană şi italiană – din anul 2005. Michael Bublé este considerat principalul ”urmaş” al marilor voci masculine de jazz din anii 1950 şi 1960, fiind adeseori comparat cu Frank Sinatra şi Dean Martin.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS