Confidenţialitate

MEW înregistrează o corecție a prețului în timp ce atenția se îndreaptă către Slothana (P)

Când vine vorba de peisajul crypto, lucrurile se pot schimba de la o oră la alta. Miercuri, 17 aprilie, un declin brusc a fost observat în performanța monedei MEW, cu o scădere semnificativă de 20,49% în clasamentele de top. Această scădere spectaculoasă sugerează o posibilă prăbușire sau cel puțin o perioadă de turbulențe pentru această monedă.

În timp ce atenția se îndreaptă acum către altă monedă meme, și anume Slothana (SLOTH), putem specula că investitorii caută noi oportunități în lumea crypto.

SLOTH devine rapid un subiect fierbinte în acest sezon, fiind considerată o alternativă viabilă, ceea ce sugerează o schimbare de direcție în preferințele și tendințele pieței.

Există riscul ca MEW să atingă valoarea 0?

Agitația din piața crypto a fost greu de ignorat în ultimele zile. Frenezia generată de evenimentul de înjumătățire a Bitcoin a avut un impact puternic asupra tuturor criptomonedelor cu capitalizare mare, inclusiv BTC, ETH și SOL.

Nu doar monedele de tip meme au fost afectate de această volatilitate extremă, ci și cele precum Dogecoin, Shiba Inu și Dogwifhat. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse pentru promovarea Zilei Doge pe 20 aprilie, piața principală a acestor monede meme nu a reușit să genereze o mișcare puternică a prețurilor.

În mijlocul acestui tumult, o nouă narativă a început să prindă contur. Investitorii par să se îndepărteze activ de monedele de tip „câine” care domină piața. În schimb, atenția lor s-a îndreptat către concepte noi și excentrice. Două exemple clare ale acestor noi tendințe sunt cat in a dogs world (MEW) și Slothana (SLOTH).

Pentru a oferi o perspectivă mai detaliată, MEW a înregistrat o creștere de aproape 200% în mai puțin de o lună de la lansare, ajungând la o capitalizare de piață de 457 de milioane de dolari. FOMO (frica de a rata o oportunitate) generată de MEW s-a răspândit rapid pe piață, conducând la epuizarea anticipată a ofertei publice inițiale a Slothana. Proiectul a reușit să-și atingă obiectivul de 10 milioane de dolari într-o perioadă scurtă de timp.

Crescând angajamentul din ce în ce mai mare pe rețelele sociale în jurul MEW și Slothana, pare că această tendință are toate șansele să devină una durabilă.

Există semne clare că 2024 ar putea fi dominat de teme non-câine. Aceasta indică faptul că scăderea actuală a MEW este probabil temporară și că moneda ar putea reveni în curând pe un trend ascendent.

Lansarea Slothana DEX este programată pe 29 aprilie

SLOTH a reușit să-și atingă obiectivul său de 10 milioane de dolari înainte de termen, datorită unui trafic extraordinar de ridicat în prevânzare.

Cu toate acestea, înainte de lansarea pe DEX, va fi în continuare disponibilă pentru achiziționare la prețuri fixe reduse. La prețul actual, investitorii timpurii vor putea să obțină 10.000 de dolari în moneda SLOTH pentru fiecare SOL.

Popularitatea în creștere a proiectului Slothana poate fi atribuită temei sale unice. Similar cu MEW, acest proiect își propune să se distanțeze de trendurile obișnuite ale „monedelor câine” și să își contureze o identitate distinctă pe piață. Conceptul se învârte în jurul unui leneș, care trăiește agitația cotidiană de la 9 la 5. Această temă rezonează puternic cu investitorii crypto, mulți dintre aceștia identificându-se cu situația prezentată.

Slothana nu este doar o altă criptomonedă meme în peisajul crypto. Este o manifestare a unei abordări diferite și relaxate într-o lume adesea tensionată și volatilă a criptomonedelor. Acest proiect își propune să schimbe perspectiva din spațiul digital, îmbinând inovația cu o atmosferă prietenoasă și lipsită de stres.

La baza Slothanei stă o filozofie simplă: să încurajeze o perspectivă mai relaxată și mai echilibrată asupra investițiilor și a vieții în general. Această monedă nu se grăbește să urmeze trendurile de masă sau să se confrunte cu agitația zilnică a pieței, ci își propune să ofere un refugiu pentru cei care caută o alternativă mai calmă și mai ponderată.

Slothana nu este doar despre profituri și performanțe financiare impresionante. Este, de asemenea, dedicată cauzei umane, căutând să sprijine organizații și inițiative care promovează bunăstarea și echilibrul mental. Această abordare filantropică și de responsabilitate socială adaugă o valoare semnificativă și un scop mai profund proiectului.

Cumpără Slothana