Metrorex: Stația Pipera va fi modernizată în perioada 15-21 iulie

Metrorex informează că în lunile următoare au loc lucrări de modernizare a instalațiilor de control-acces la stațiile de metrou cu un singur acces.

Astfel, potrivit Metrorex, lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la stațiile de metrou cu un singur acces, se vor desfășura succesiv, în perioade diferite de timp, după cum urmează:

· Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017

· Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie

· Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017

· Piața Victoriei 2: 5 august – 11 august

· Basarab 1: 12 august – 18 august

· Tineretului: 19 august – 25 august

· Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie

· Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie

· Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie

· Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie

· Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie

Potrivit Metrorex, a fost solicitat ajutorul RATB in perioadele când se vor executa lucrări în stațiile cu un singur acces, pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață. Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, graficul lucrărilor la stațiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit în funcție de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanțelor școlare și a concediilor, anunță compania de transport.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou.

Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfășoară atât ziua, cât și noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS