Metoda ”Accidentul”: O femeie din Sibiu, în vârstă de 80 de ani, înșelată cu 18.000 de lei

O femeie de 80 de ani din municipiul Sibiu a reclamat la Poliţe faptul că a fost înşelată cu suma de 18.000 de lei prin metoda ”Accidentul” de către un bărbat care a pretins că este procuror şi i-a spus că nepoata sa a accidentat mortal o femeie, cerându-i 4.000 de euro ca să o scape de închisoare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, în data de 2 aprilie, o sibiancă a reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că a fost înşelată cu suma de 18.000 de lei.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, le-a spus poliţiştilor că, duminică, în jurul orei 19,00, în timp ce se afla la domiciliu, a fost apelată cu număr privat pe telefonul mobil, ocazie cu care a purtat o convorbire cu un individ care s-a recomandat a fi procuror şi care i-a comunicat acesteia că nepoata sa a accidentat mortal o femeie.

Bărbatul a solicitat suma de 4.000 de euro pentru a o scăpa pe nepoată de închisoare, iar sibianca a acceptat să plătească suma de 18.000 de lei şi, după aproximativ 15 minute, s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut căruia i-a înmânat suma de bani.

Peste două ore, femeia a înţeles că a fost victima unei înşelăciuni şi a anunţat poliţiştii care, în prezent încearcă să îi identifice şi să îi prindă pe autori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS