Confidenţialitate

Metallica va cânta la premiile Grammy 2017 – VIDEO

Trupa Metallica, nominalizată la premiile Grammy la categoria ”cel mai bun cântec rock” cu piesa ”Hardwired”, extrasă de pe cel mai recent album ”Hardwire… To Self Destruct”, a anunţat că va susţine ”un recital unic şi special” la ediţia din 2017 a acestui eveniment, care va avea loc pe 12 februarie la Staples Center din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

”Înainte de toate, a fost o mare onorare că am fost nominalizaţi. Iar acum asta? Suntem deosebit de încântaţi că am fost invitaţi să cântăm la cea de-a 59-a gală Grammy Awards, duminică, 12 februarie 2017”, au declarat membrii celebrei trupe americane.

”Au trecut trei ani de când am fost extrem de norocoşi să participăm la această gală, unde am cântat cu renumitul pianist chinez Lang Lang.

Suntem încântaţi că organizatorii ne-au invitat încă o dată.

Avem plănuit un show unic şi special pentru această ceremonie, aşadar rămâneţi conectaţi să ne vedeţi pe postul de televiziune CBS”, au adăugat rockerii din trupa Metallica.

La categoria ”cel mai bun cântec rock” de la Grammy Awards 2017 au fost nominalizate piesele “Blackstar” (David Bowie), ”Burn the Witch” (Radiohead), ”Hardwired” (Metallica), ”Heathens” (Twenty One Pilots) şi ”My Name Is Human” (Highly Suspect).

Printre ceilalţi artişti care vor susţine recitaluri la gala Grammy 2017 se află artişti de renume, precum Adele, Beyonce, Ed Sheeran şi Kanye West.

Sursă: News.ro