Metallica donează 250.000EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică

Asociația Dăruieşte Viață a anunțat, miercuri seara, că Metallica donează 250.000EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică.

Fundația All Within My Hands, fondată de Metallica, a transmis că banii sunt în integralitate pentru inițiativa Asociației Dăruiește Viață, #NoiFacemUnSpital.

Alături de propria contribuție în valoare de 50.000 de euro, Metallica a direcționat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului “Sponsor Principal” al concertului din București, asigurată de Mastercard și BCR.

Anunțul a fost făcut în ziua concertului Metallica, desfășurat pe Arena Națională din București, parte din turneul trupei în Europa din acest an, WorldWired Tour 2019.

Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică este primul spital construit în România ultimilor 30 de ani. Un proiect finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Spital oncologic pentru copii, construit de la zero, cu bani strânși din donații

Povestea primului Spital de Oncologie Pediatrică și Radioterapie din România a fost subiectul mai multor emisiuni Europa FM.

Pentru a vă familiariza că modul în care a pornit acest proiect vă recomandăm să urmăriți reportajul realizat de Elena Tudor în Lumea Europa FM, dar și ediția specială La Radio cu Andreea Esca alături de fondatoarele Dăruiește Viață:

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS