Mesajul “Mi-e dor de tine” a primit răspuns la Cluj

Mesajul “Mi-e dor de tine”, dedicat românilor aflați departe de casă și amplasat la Londra – în preajma primului tur al alegerilor prezidențiale -,  a primit răspuns la Cluj-Napoca:  „Și mie”.

Pozele cu mesajul din Regatul Unit, realizat dintr-o instalație luminoasă și montat pe un pod, au devenit virale pe reţelele de socializare. În perioada următoare va apărea un mesaj răspuns și în capitală – au anunțat inițiatorii proiectului.

La începutul lunii noiembrie în zona Canary Wharf din Londra a apărut  instalația luminoasă „Mi-e dor de tine”. Mesajul – parte a campaniei Lights On Romania – a devenit rapid viral pe rețele de socializare. Scopul  ineditului proiect a fost imaginarea unui dialog între românii de acasă și cei din diaspora.
“E, poate, cea mai specială declarație pe care o puteam face celor aflați departe de casă” –a  spus Fondatorul Festivalului Lights ON România, Andi Daiszler, care a precizat că demersul este o “reamintire a faptului că nimeni nu a fost uitat”.

Echipa Festivalului a inaugurat instalația din Londra în prezența ambasadorului României în Marea Britanie Dan Mihalache, și a singurului lord britanic de origine română, Sir George Iacobescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS