Confidenţialitate

Mesajul MAI pentru tinerii de la Electric Castle: Dacă răciţi, aveţi grijă ce „pastile” luaţi

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, miercuri, un mesaj pentru sutele de mii de tineri aşteptaţi la festivalul Electric Castle, mesaj inspirat de ploaia care a devenit o obişnuinţă în cadrul evenimentului.

Postarea MAI s-a viralizat, în scurt timp, pe reţelele de socializare.

“Ne-am pregătit încălţările pentru #ElectricCastle, singurul festival unde ploaia a devenit marcă înregistrată! Un avantaj este că puteţi dansa în ploaie, ceea ce este foarte frumos… însă, dacă răciţi, aveţi grijă ce „pastile” luaţi! Considerăm că v-am informat!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Un mesaj asemănător a fost transmis şi de Jandarmeria Română.

“S-a dat startul festivalului Electric Castle 2018. Jandarmii Grupării Mobile Cluj-Napoca se vor asigura că toţi participanţii vor petrece în siguranţă. La platane: plutonierul major Covaşă Iulian”, a fost mesajul postat pe reţelele de socializare, căruia i-a fost ataşat un vdeoclip în care un jandarm joacă rolul unui DJ.

Peste 200.000 de persoane sunt aşteptate la Festivalul Electric Castle de la Castelul ”Banffy”, comuna Bonţida, judeţul Cluj, unde vor concerta 300 de artişti din nouă ţări.