Confidenţialitate

Mesajul lui Andi Vasluianu pentru medici: Dacă copiii voștri vă așteaptă în fiecare seară, vă așteaptă ca să ne ajutați pe noi! VIDEO

“Vă mulțumim, vă mulțumim pentru tot ce faceți! Ce ne-am face noi fără voi! Dacă copiii voștri vă așteaptă în fiecare seară, vă așteaptă ca să ne ajutați pe noi. Vă mulțumim! Vă multumim vouă celor care sunteti în linie întâi. Doamne ajută!” – este o parte a mesajului actorului Andi Vasluianu pentru medicii care în aceste zile fac eforturi imense pentru a salva vieți.

https://www.facebook.com/romaniaarenevoiedeati/videos/1110309732666912/

Nu vrem să fie vorbe în vânt, vrem să ajutăm! Donăm, fiecare cât poate, pentru a nu-i lăsa pe medici descoperiți în fața pericolelor.

Europa FM s-a alăturat eforturilor Societății Române de ATI de a strânge fonduri pentru medicii din prima linie, cei care îngrijesc pacienții infectați cu virusul Covid-19. Vrem să declanșăm o Pandemie de Solidaritate care să învingă Pandemia Coronavirus!

Cu un SMS la 8839, cu toții putem dona câte 2 euro. Bănuț lângă bănuț, putem da o mână de ajutor acolo unde este atât de mare nevoie!

AICI aveti detalii despre întreaga campanie. Haideți să luptăm alături de medici!