Confidenţialitate

Suntem în război. Și lupta cea mai grea se va da în Secțiile de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI). Acolo vor fi îngrijiți semenii noștri aflați în starea cea mai gravă, acolo se va da bătălia finală pentru viață!
Fiți alături de războinicii din ATI, ajutați cum puteți linia frontului, ca să reușim să depășim cu bine această grea încercare! Societatea Română de ATI vă invită la un gest de solidaritate exemplar, prin care sa ne exprimăm resursele reale de umanitate. Da, vrem să declanșăm o Pandemie de Solidaritate care să învingă Pandemia Coronavirus!

Poți și tu să ajuți! Stând liniștit acasă, așa cum e corect, totul on-line!

Donează

PRIN SMS – donează 2 euro trimitand prin SMS textul ATI la 8839
ONLINE https://gogetfunding.com/asociatia-pentru-ati-aurel-mogoseanu-timisoara/
ÎN CONT – în contul IBAN: RO05RNCB0071011429390001 pe numele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă

Sponsorizează

PENTRU FIRME

Descărcați modelul de Contract de Sponsorizare, completați-l, și trimiteți contractul completat/semnat pe adresa de e-mail: bedreag.ovidiu@umft.ro / alexandru.rogobete@umft.ro. Veți primi imediat înapoi formularul completat și semnat, pentru finalizarea plății.

În baza unui contract de sponsorizare, companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către o organizație non-profit, cu condiția ca valoarea sponsorizării până în limita 20% din impozitul pe profit datorat sau 5‰ din cifra de afaceri (se alege cea mai mică dintre aceste sume). Sponsorizarea se poate face integral (o dată pe an) sau trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al perioadei de referință.

PENTRU PERSOANE FIZICE

Redirecționați 3.5% din impozitul pe venit! Conform Codului Fiscal în vigoare, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 3.5% din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o organizaţie non profit, completand formularul 230.

Printați formularul 230, semnați-l, scanați-l, trimiteți-l pe adresa de email bedreag.ovidiu@umft.ro / alexandru.rogobete@umft.ro, iar cand este posibil, originalul trebuie trimis prin poștă la adresa Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu”, clinica ATI, etaj 2, Str. Liviu Rebreanu, nr. 156, Timişoara pentru a fi depus la ANAF până la data de 25 mai 2020.

Detalii suplimentare

Pentru orice colaborare ori informație, vă rugăm să trimitețu un  email  la alexandru.rogobete@umft.ro sau să apelați  la telefon +40728001971.
Campania “România Are Nevoie de Terapie Intensivă” este coordonată din partea SRATI de către Prof. Dr. Dorel Săndesc și de către Dr.Alexadru Rogobete.