Mesajul de Craciun al premierului: „A fost un an din care pot sa invat mai mult din infrangeri decat victoriile pe care le-am avut”

Într-o înregistrare video făcută în biroul său, șeful Guvernului a amintit de Revoluția din 1989.

Despre speranță și încredere a vorbit premierul Victor Ponta în mesajul de Crăciun adresat românilor. Într-o înregistrare video făcută în biroul său, șeful Guvernului amintește de Revoluția din 1989 și de sacrificiul uman cu care sistemul comunist a fost schimbat. ‘Mai avem atât de mult de lucru. A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an și cu lucruri greșite și pentru mine a fost un an din care pot să învăț mai mult din înfrângeri decât victoriile pe care le-am avut. Avem un an în care poate înțelegem toți că avem o șansă extraordinară să dovedim că cei care au murit acum 25 de ani n-au murit degeaba’, a spus premierul.

La final, Victor Ponta le-a urat românilor Crăciun fericit, adăugând: ‘vreau să fiți cât mai bucuroși alături de cei dragi și în 2015 să fim mai buni, toți, în frunte cu mine sau ultimul dintre cei cărora le urez, să fim mult mai buni decât în 2014’.