Mesaje care se “autodistrug”: noua opțiune care ar putea fi introdusă de Google

Utilizatorii Google vor putea să aleagă o durată de timp după care mesajele pe care le trimit să nu mai poată fi citite, printate sau trimise unui alt utilizator.

Opțiunea se va numi “confidential mode“.

Cel care expediază mesajul va avea posibilitatea de a introduce o parolă. Dacă destinatarul dorește să îl acceseze după ce termenul de valabilitate a expirat, va trebui să introducă parola.

Aceasta poate fi comunicată fie prin SMS, fie prin alte mijloace.

Aparent, Google va implementa o opțiune de “autodistrugere” a mesajelor, imediat cum au fost citite.

Deocamdată nu se știe cum va funcționa această opțiune pentru mesajele trimise către alte adrese de poștă electronică în afară de Gmail.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS